top of page

Értékrendünk

 A jövő inspirál bennünket. 

  Haladás  

  Innováció  

  Felelősség  

Mint a hazai banki közvetítői piac meghatározó szereplője fontosnak tartjuk, hogy a pénzügyi termékekben rejlő lehetőségeket felismerjük, és többlet értékkel megtöltve, a legjobb megoldásokat kidolgozva adjuk át partnereinknek. 

 

Az elmúlt évtized során a Bankcentrum folyamatosan képes volt bizonyítani, hogy nem csak követi a piaci folyamatokat, hanem innovációival képes trendeket alkotni, törekvéseivel irányt mutatni. Felelős pénzügyi megoldásaink, előremutató fejlesztéseink stabil alapot biztosítanak arra, hogy hamarosan a pénzügyi szektor első számú szereplőjévé válhassunk.

 

Napi munkánk során elsődleges szempontunk, hogy ügyfeleink személyes céljait a megfelelő pénzügyi termékekkel segítsük, partnereink elismertségét növelve, megbízhatóságát erősítve.

tudásuk, tapasztalatuk és elkötelezettségük garantálja társaságunk kiszámítható, megbízható működését, értékrendjének szilárdságát

A Federal Credit Union Zrt. vezetői

Cserhalmi András

Üzletfejlesztési és Stratégiai Igazgató

Közgazdász, informatikus, a 2005-ös "Év Fiatal Vállalkozója" díjazottja. Szenvedélye az innováció. Hazai és nemzetközi szakmai konferenciák rendszeres vendége. 

Kassai Katalin

Cégvezető

Közgazdász végzettségű szakember, jelentős hazai pénzpiaci szereplőnél futott be impozáns karriert értékesítési és szervezeti vezetőként, mielőtt a Federal Credit Unionhoz érkezett.

bottom of page