top of page

Személyi kölcsön egyszerűen!

A Federal Credit Union Zrt. pénzpiaci többes ügynökként dolgozik a piacon. (MNB engedélyszám:HU-I-100/2011)

 

Spóroljon időt és pénzt!

A Federal Credit Union Zrt. szakértői megtalálják Önnek a megfelelő hitelt!

A személyi kölcsön előnyei:

 • nincs szükség fedezetre

 • hitelösszeg akár 9.900.000 Ft

 • akár passzív vagy aktív KHR sem kizáró ok

 • nincs szükség bankváltásra

 • a kért összeg akár  az  igénylés napján rendelkezésre áll.

 

Többen megkérdezték miért éri ez meg nekünk, miből van bevételünk, ha a segítségünkért nem kérünk az ügyfeleinktől pénzt.

Minden nagyobb hazai bankkal kötöttünk megállapodásokat, melyek szerint társaságunknál személyi kölcsön iránt érdeklődő ügyfeleket közvetíthetjük a kiválasztott bank felé, amiért a bank jutalékot fizet nekünk. Függetlenségünket úgy őrizzük meg, hogy minden bankkal szerződésben állunk, így teljesen objektíven tanácsot tudunk adni.

Amennyiben felkeltettük érdeklődését, kérjük, hogy az alábbi kapcsolati űrlap segítségével vegye fel velünk a kapcsolatot, melyet követően szakértő kollégáink felkeresik Önt.

 

 

 

Személyi kölcsön törlesztésekre reprezentatív példa 3 bank konstrukciója esetén.

Cofidis

 • Reprezentatív példa 3 000 000 Ft összegű Cofidis Fapados Kölcsön igénylése esetén:

Kapcsolati űrlap 

Thanks! Message sent.

Cofidis fapados kolcson.PNG

A hitel teljes díja (amely magában foglalja a felszámított ügyleti kamatot): 1 891 080 Ft (amennyiben a fogyasztó kiegészítő szolgáltatást nem igényel, a hitel teljes díjában foglalt díj: 0 Ft; jutalék: 0 Ft; költség: 0 Ft; adó: 0 Ft)

Ezek az adatok akkor érvényesek, ha a törlesztőrészletek megfizetésére banki átutalással vagy csoportos beszedés útján kerül sor, és ha nem igényel hitelfedezeti biztosítási szolgáltatásokat – a 83/2010. (III. 25.) Korm. rendelet 9. § (1) e) szerint. Amennyiben az ügyfél valamilyen olyan kiegészítő szolgáltatást igényel, amelyre a Cofidis jogszabályi előírás alapján nem köteles, az ilyen szolgáltatásért külön díj kerül felszámításra, a mindenkor hatályos Általános Szerződési Feltételekben meghatározottak szerint. A hitelkamat fix, mértékét a Cofidis egyoldalúan nem módosíthatja.

A kölcsön igénylésekor az ügyfél köteles a bankszámlaszámát megjelölni; a kölcsön folyósítása ezen bankszámlaszámra való átutalással történik. A tájékoztatás nem teljes körű; a személyi kölcsön termékek feltételeit és részleteit a Cofidis Magyarországi Fióktelepének weboldalán (cofidis.hu) a mindenkor hatályos Fapados Kölcsön Általános Szerződési Feltételekben találja.

A Cofidis ajánlatainak pontos feltételeiről és részleteiről a Cofidis Magyarországi Fióktelepe mindenkor hatályosáltal ános szerződési feltételeiből tájékozódhat. A honlap tartalma nem minősül ajánlattételnek, a hitelbírálat jogát minden esetben fenntartja a Cofidis.

Cetelem

Szabad felhasználású személyi kölcsön (Standard)

Reprezentatív példa:

Referencia THM: 24,95% (3 000 000 Ft; 60 hó)

Cetelem Standard.PNG

 

Szabad felhasználású személyi kölcsön (Medium)

Reprezentatív példa:

Referencia THM: 21,30% (3 000 000 Ft; 60 hó)

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

A Magyar Cetelem Zrt.(Bank) a hitelbírálathoz szükséges dokumentumok meghatározásának, a hitelbírálatnak a jogát fenntartja, valamint az ajánlati kötöttségét kizárja. Az ügyleti kamatláb mértéke a Bank által elvégzett ügyfélminősítés eredménye alapján kerül meghatározásra. A törlesztési halasztás kérelmére a Bank a bírálat jogát fenntartja.

Premium ügyfélminősítés esetén Cetelem Szabadfelhasználású személyi kölcsön 24–96 hónap között választható futamidővel, 1 500 000– 9 900 000 Ft-ig terjedő hitelösszegben igényelhető. Standard és Medium ügyfélminősítés esetén Cetelem szabad felhasználású személyi kölcsön 24–96 hónap között választható futamidővel, 400 000–9 900 000 Ft-ig terjedő hitelösszegben igényelhető. A teljes hiteldíj mutató (THM) Premium ügyfélminősítésnél 16,32 – 17,14%-ig, Medium ügyfélminősítésnél 21,13 - 24,41%, Standard ügyfélminősítésnél 24,78-28,14% terjedhet.

A Premium ügyfélminősítés feltétele 400 000 Ft összeget, a Medium ügyfélminősítésé 250 000 Ft összeget meghaladó összeget igazolt havi nettó elsődleges jövedelem.

A Magyar Cetelem Zrt. (Bank) korlátlan előtörlesztési lehetőséget biztosít az ügyfelei részére. További részletek és feltételek megtalálhatóak a Cetelem Szabadfelhasználású személyi kölcsönre vonatkozó hirdetményekben, illetve ÁSZF-ben. A Bank a hitelbírálathoz szükséges dokumentumok meghatározásának és a hitelbírálat jogát fenntartja, az ajánlati kötöttséget kizárja. Az ajánlat és a felsorolt példák 2023.07.12-től visszavonásig érvényesek.

Az előzetes, körültekintő tájékozódás csökkentheti a túlzott eladósodás veszélyét! A túlzott eladósodás komoly pénzügyi nehézséget okozhat Önnek és közvetlen környezetének! A hitelfelvétel előtt tájékozódjon a feltételekről és gondolja át a kockázatokat!

Erste Bank

 • Minősített Fogyasztóbarát Személyi Hitel

Reprezentatív példa:

Cetelem Medium.PNG
Erste reprezentativ.PNG

Reprezentatív THM: 17,0% - 19,5%

A tájékoztatás nem teljes körű és nem minősül ajánlattételnek. Jelen feltételek a 2023. augusztus 1-től befogadott Lakossági Hitel Hirdetmény 23. számú melléklete szerinti Minősített Fogyasztóbarát Személyi Hitel igénylésekre vonatkoznak.

A Minősített Fogyasztóbarát Személyi Hitel:

 • legalább 200 000 Ft igazolt havi nettó jövedelem mellett érhető el,

 • 1 500 000 Ft és 10 000 000 Ft közötti kölcsönösszegre.

A személyi kölcsön futamideje:

 • rugalmasan választható 48-84 hónap között,

 • 6 havi lépésközzel.

Kölcsönösszeg:

 • 1 500 000 – 10 000 000 Ft,

 • 10 000 forintos lépésközzel.

Folyósítási költség:

 • bankfióki és közvetítői csatorna történő értékesítés esetén 0,75%,

 • online igénylés esetén 0%.

 • Most személyi kölcsön

Reprezentatív példa:

Most reprezentativ.PNG

* A THM meghatározása az aktuális feltételek és a hatályos jogszabályok figyelembevételével történt, a feltételek változása esetén a mértéke módosulhat. Jelen feltételek a 2023. május 22. napjától befogadott Lakossági Hitel Hirdetmény 3. számú melléklete szerinti Most Személyi Kölcsön és Erste Most Extra Személyi Kölcsön igénylésekre vonatkoznak. A hitelbírálat és a kondíciók módosításának jogát fenntartjuk. A tájékoztatás nem teljes körű és nem minősül ajánlattételnek. A Most Személyi Kölcsön és az Erste Most Extra Személyi kölcsön részletes feltételeit a Bank Üzletszabályzata, Fogyasztási és Lombard hitelek Általános Szerződési Feltételei és Lakossági Hitel Hirdetmény tartalmazza.

A Most Személyi Kölcsön 500.000 Ft és 12.000.000 Ft között vehető igénybe.

Az Erste Most Extra Személyi Kölcsön legalább 300.000 Ft igazolt havi nettó jövedelem mellett érhető el, 1.500.000 Ft és 12.000.000 Ft közötti kölcsönösszegre.

bottom of page