Személyi kölcsön egyszerűen!

A Federal Credit Union Zrt. pénzpiaci többes ügynökként dolgozik a piacon. (MNB engedélyszám:EN-I-100/2011)

 

Spóroljon időt és pénzt!

A Federal Credit Union Zrt. szakértői megtalálják Önnek a megfelelő hitelt!

A személyi kölcsön előnyei:

  • nincs szükség fedezetre

  • hitelösszeg akár 9.900.000 Ft

  • akár passzív vagy aktív KHR sem kizáró ok

  • nincs szükség bankváltásra

  • a kért összeg akár  az  igénylés napján rendelkezésre áll.

 

Többen megkérdezték miért éri ez meg nekünk, miből van bevételünk, ha a segítségünkért nem kérünk az ügyfeleinktől pénzt.

Minden nagyobb hazai bankkal kötöttünk megállapodásokat, melyek szerint társaságunknál személyi kölcsön iránt érdeklődő ügyfeleket közvetíthetjük a kiválasztott bank felé, amiért a bank jutalékot fizet nekünk. Függetlenségünket úgy őrizzük meg, hogy minden bankkal szerződésben állunk, így teljesen objektíven tudunk tanácsot adni.

Amennyiben felkeltettük érdeklődését, kérjük, hogy az alábbi kapcsolati űrlap segítségével vegye fel velünk a kapcsolatot, melyet követően szakértő kollégáink felkeresik Önt.

 

 

 

Személyi kölcsön törlesztésekre reprezentatív példa 3 bank konstrukciója esetén.

Sberbank:

 

Fair Plusz Személyi kölcsön
A THM értéke 3.000.000 Forintos hitelösszegre, 60 hónapos futamidőre kalkulálva. A teljes hiteldíj mutató egy összegű folyósítás alapján került kiszámításra. A THM kalkulációja során a fentieken kívül a következő díjtételek kerültek beszámításra: 0 Ft bankszámlavezetési díj, 30 000 Ft folyósítási díj, az igényelt kölcsön összeg Bankon kívülre történő átutalásának díja 0 Ft és könyvelési díj 0 Ft.

Kapcsolati űrlap 

Thanks! Message sent.

sber1.JPG

Fair Személyi kölcsön


A THM értéke 3.000.000 Forintos hitelösszegre, 60 hónapos futamidőre kalkulálva. A teljes hiteldíj mutató egy összegű folyósítás alapján került kiszámításra. A THM kalkulációja során a fentieken kívül a következő díjtételek kerültek beszámításra: 0 Ft bankszámlavezetési díj, 30 000 Ft folyósítási díj, az igényelt kölcsön összeg Bankon kívülre történő átutalásának díja 0 Ft és könyvelési díj 0 Ft.

A táblázat a folyósítás napját követő második hónap tizedik napján érvényes törlesztőrészletet tartalmazza. A reprezentatív példa során a Fair Személyi kölcsön és a Fair Plusz Személyi kölcsön esetén 2021.01.04. napi folyósítással kalkuláltunk. Az első hónapban a törlesztőrészlet csak a kamatfizetést tartalmazz.

 

Minden feltüntetett THM és ún. reprezentatív példa vonatkozásában:

A  teljes hiteldíj mutató egy összegű folyósítás alapján került kiszámításra. A THM kalkulációja a jelen tájékoztató meghirdetésekor hatályos kondíciós listában szereplő feltételek szerint és a hatályos jogszabályok figyelembevételével történt. Ha az ügyletre vonatkozó Személyi kölcsön – lakossági ügyfelek részére elnevezésű kondíciós lista (Hirdetmény) szerinti feltételek változnak, a THM értéke módosulhat.

A fenti személyi kölcsönök igénybevételének feltétele, hogy az Adós kötelezettséget vállal arra, hogy a Bankunknál bankszámlát nyit és a Kölcsön futamideje alatt azt fenntartja.

A Fair Plusz Személyi kölcsön és a Fair Személyi kölcsön a nem üzletszerű gazdasági tevékenysége körében eljáró természetes személyeknek (fogyasztóknak) szabad felhasználás céljára vehető igénybe.

A hirdetés nem teljes körű és nem minősül ajánlattételnek.

A Sberbank Magyarország Zrt. az ajánlati kötöttségét kizárja. További részletek és információk a Sberbank Magyarország Zrt. fiókjaiban, weboldalán és aktuális Személyi kölcsön Hirdetményében érhetők el.

Az előzetes, körültekintő tájékozódás csökkentheti a túlzott eladósodás veszélyét! A túlzott eladósodás komoly pénzügyi nehézséget okozhat Önnek és közvetlen környezetének! A hitelfelvétel előtt tájékozódjon a feltételekről és gondolja át a kockázatokat!

A Bank fenntartja az egyedi elbírálás jogát. A termék részletes szabályait és az egyéb általános feltételeket a Bank aktuális Személyi kölcsön Hirdetménye és lakossági bankszámla csomag hirdetményei, valamint a Bank Általános Szerződési Feltételek és Kockázatvállalási Üzletszabályzat elnevezésű szabályzatai tartalmazzák.

 

 

Cetelem

Reprezentatív példa:

Referencia THM: 9,47 % (3 000 000 Ft; 60 hó)

cetelem.JPG

A teljes hiteldíj mutató (THM) maximális értéke Saját Ritmus szabad felhasználású személyi kölcsön esetén: A1 ügyfélminősítésnél 15,05%; A2 ügyfélminősítésnél 18,52%. A Minősíett Fogyasztóbarát Személyi Hitel értéke 7,85-18,52%-ig terjedhet. A futamidő 24-96 hónap között érhető el, a hitelösszeg 400.000 - 9.900.000 Ft között igényelhető.

A Magyar Cetelem Zrt. (Bank) korlátlan, díjmentes előtörlesztési lehetőséget, valamint 12 havonta egyszer díjmentes halasztási lehetőséget biztosít az ügyfelei részére. További részletek és feltételek megtalálhatóak a Cetelem Szabadfelhasználású kölcsönre vonatkozó hirdetményében a www.cetelem.hu/szemelyi_kolcson weboldalon, illetve a vonatkozó ÁSZ-ben. A Bank a hitelbírálathoz szükséges dokumentumok meghatározásának és hitelbírálatnak jogát fenntartja, valamint az ajánlattételi kötöttséget kizárja. Érvényes: 2021.01.01.-től visszavonásig.

Az előzetes, körültekintő tájékozódás csökkentheti a túlzott eladósodás veszélyét. A túlzott eladósodás komoly pénzügyi nehézséget okozhat Önnek és közvetlen környezetének. A hitelfelvétel előtt tájékozódjon a feltételekről és gondolja át a kockázatokat!

Erste Bank: 

erste.JPG

A tájékoztatás nem teljes körű és nem minősül ajánlattételnek. Jelen feltételek a 2021. január 1-től befogadott Lakossági Hitel Hirdetmény 3. számú melléklete szerinti Most Személyi Kölcsön, Most Extra Személyi Kölcsön és Most Hűség Kölcsön igénylésekre vonatkoznak.

A THM a fogyasztónak nyújtott hitelről szóló 2009. évi CLXII. tv, valamint a teljes hiteldíj mutató meghatározásáról, számításáról és közzétételéről szóló 83/2010(III.25) kormányrendelet (továbbiakban: THM-rendelet) alapján került kiszámításra. A hitel teljes díja a kamaton felül magában foglalja az összes díjat, jutalékot, költséget és adót. A Bank a THM számításánál nem vette figyelembe a THM-rendelet 3.§ (3) bekezdésében meghatározott tételeket (késedelmi kamat, egyéb olyan fizetési kötelezettség, amely a hitelszerződésben vállalt kötelezettség nem teljesítéséből származik). A THM értéke a jogszabályi feltételek változása esetén módosulhat, és nem tükrözi a hitel kamatkockázatát.

*A 7,49%-os kamat Erste Most Extra Személyi Kölcsön keretében 8.000.000 Ft és 10.000.000 Ft közötti kölcsönösszeg, és legalább 250.000 Ft igazolt havi nettó jövedelem esetén érhető el.

A 8,1%-os THM-hez kapcsolódó példa: Hitel teljes összege: 8.000.000 Ft, hitel futamideje: 96 hónap, hitelkamat: 7,49%, hitelkamat típusa: fix, a hitel teljes díjában foglalt díj, jutalék, költség, adó: 2.738.937 Ft, THM (Teljes Hiteldíjmutató): 8,1%, fizetendő teljes összeg: 10.738.937 Ft, törlesztőrészlet havi összege: 111.034 Ft

Most Személyi Kölcsön 500.000 Ft és 10.000.000 Ft között vehető igénybe.

Erste Most Extra Személyi Kölcsön az a személyi kölcsön, amely legalább 250.000 Ft igazolt havi nettó jövedelem mellett érhető el, 1.500.000 Ft és 10.000.000 Ft közötti kölcsönösszegre.

** Most Hűség Kölcsön terméket azon Erste Bank ügyfelek igényelhetik, akiket a Bank előminősítése alapján jogosultnak minősített. Most Hűség Kölcsön termék vonatkozásában a szerződéskötés elektronikus úton, Erste NetBankon keresztül is történhet.

A személyi kölcsön futamideje rugalmasan választható 36-96 hónap között. Teljes hiteldíj mutató (THM) értéke: 8,1%-20,4%. Futamidő 36 - 96 hónap, kölcsönösszeg: 500.000 - 10.000.000 Ft. A THM maximum értéke: 20,41%, ehhez kapcsolódó kamat mértéke: 17,99%, mely azon ügyfelek részére nyújtott személyi kölcsönre vonatkozik, akiknek a Bank által elfogadható jövedelme nem éri el a 150.000 Ft-ot. Folyósítási költség: 1%.